Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η WorldVentures προσφέρει πάνω από 100.000 δολ. στον οργανισμό Hug It Forward

Η Εν Λόγω Δωρεά Βοηθά στη Χρηματοδότηση 25 Σχολείων από Πλαστικές Φιάλες στη Λατινική Αμερική
Η WorldVentures Foundation™, το φιλανθρωπικό κομμάτι της WorldVentures™, της κορυφαίας εταιρείας απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συγκεντρώσει ως δωρεά προς τον οργανισμό Hug It Forward ποσό άνω των 100.000 δολαρίων. Ο οργανισμός αυτός είναι ένα κίνημα βάσης που προωθεί την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού παρακινώντας τους κοινωνικούς φορείς να χτίσουν σχολεία χρησιμοποιώντας «οικολογικά δομικά υλικά». Χάρη στις προσπάθειες των Ανεξάρτητων Αντιπροσώπων της WorldVentures, ο Hug It Forward μπορεί πλέον να προβεί στην ίδρυση οκτώ καινούριων σχολείων στη Γουατεμάλα. Από τον Οκτώβριο του 2009, ο εν λόγω οργανισμός έχει περατώσει επιτυχώς 25 πρότζεκτς σχολείων από πλαστικές φιάλες, με ένα μέσο ποσό της τάξεως των 6.500 δολαρίων ανά σχολική αίθουσα.


«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους μας και για τη δωρεά τους προς τηWorldVentures Foundation που γίνεται για χάρη ενός τόσο σημαντικού σκοπού, όπως είναι η εκπαίδευση, ζωντανά στο μεγαλύτερό μας εκπαιδευτικό event της χρονιάς» είπε ο Συνιδρυτής της WorldVentures και Διευθύνων Σύμβουλος WayneNugent. «Οι Αντιπρόσωποί μας και τα μέλη του DreamTrips™ έχουν ήδη βοηθήσει σημαντικά στην ανέγερση 25 σχολείων από πλαστικά μπουκάλια με τις δωρεές τους σε χρόνο και χρήμα. Έχουμε εντυπωσιαστεί από την καλοσύνη τους».

«Αποτελεί πηγή έμπνευσης το πώς η κοινότητα της WorldVentures ευθυγραμμίζεται ως προς την εκδήλωση θετικών αλλαγών για τα παιδιά και την κοινωνία γενικότερα, με μια εμπειρία κάθε φορά» δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής τηςWorldVentures Foundation, Gwyneth Lloyd.

Τα σχολεία από πλαστικές φιάλες προσφέρουν στα παιδιά των κοινοτήτων με υψηλό σήμα κινδύνου της Λατινικής Αμερικής μόνιμες σχολικές υποδομές. Αντί για τους τσιμεντόλιθους ως προς το κτίσιμο των σχολικών τοίχων, χρησιμοποιούνται «οικολογικά δομικά υλικά». Μαζί με ολόκληρη την κοινότητα, οι εθελοντές του Hug It Forward και της WorldVentures δημιουργούν οικολογικά δομικά υλικά χτίζοντας άχρηστες πλαστικές φιάλες με σακούλες και άλλα μη βιοδιασπώμενα, μονωτικά σκουπίδια. Τα εν λόγω δομικά υλικά στοιβάζονται στο εσωτερικό μεταλλικού πλέγματος και ύστερα καλύπτονται από ένα μίγμα τσιμέντου και άμμου. Αυτή η μέθοδος είναι φιλική προς το περιβάλλον, οικονομική και ασφαλής, όπως εγκρίθηκε από ανεξάρτητη δομική ανάλυση. Η κατασκευή έχει ήδη ξεκινήσει στο Xesuj του SanMartin•το πρώτο από τα οκτώ επιπλέον σχολεία από πλαστικές φιάλες.
Σχετικά με την WorldVentures Foundation:
Με αφετηρία το 2010, η WorldVentures Foundation (γνωστή παλιότερα ως Manifest Foundation) κατέστη το φιλανθρωπικό κομμάτι της WorldVentures, εστιάζοντας στην παγκόσμια αλλαγή θετικού χαρακτήρα για τα παιδιά και τις κοινότητές τους. Οι Ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι της WorldVentures καθώς και τα μέλη του DreamTrips εμπνέονται από την προσφορά τους και την εφαρμογή βιώσιμων οικονομικών και περιβαλλοντικών λύσεων στις κοινότητες ανά το κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου